«ويدا توحدي» ادامه داد: 110 نوع سنگ و کاني در کشور ما شناخته شدهاند که با برنامهريزي و سياستگذاري دولت در تقويت اين حوزه امکان جايگزيني آن به جاي صنعت خودروسازي وجود دارد.
او با اشاره به اينکه در آيندهاي نزديک با برنامهريزيهاي جامع ميتوان اهداف صادرات غيرنفتي را متوجه اين بخش کرد، اظهار داشت: معادني که در بسياري از موارد ناشناخته ماندهاند در اين راستا نياز به شناساندن، تعريف قابليتهاي بهرهوري و فنآوري در سطح کلان خواهند داشت.
سرپرست اداره کل توسعه و ترويج اين معاونت بيان داشت: بنا بر پيشبينيهاي انجام شده سهم ايجاد اشتغالي که به صنايعدستي اختصاص داده شده بدون در نظر گرفتن کانيها و سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي امکان تحقق نخواهد داشت.
«توحدي» تأکيد کرد: منابع قابل توجهي که در ايران وجود دارد بايد با شناسايي صحيح بايد مورد بهرهبرداري قرار گيرند.
اين مقام مسوول در ادامه اظهار داشت: نشستي که امروز به ميزباني استان چهار محال و بختياري برگزار شده امکان ارائه ايدههاي تازه و بيان نقاط ضعف، قوت، تهديدها و فرصتهاي پيشرو را به وجود آورده است.
او خاطر نشان کرد: معاونت صنايعدستي در سال 90 مـتعهد به ايجاد يکصد هزار شغل شده که سهم سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي 30 هزار شغل تعيين شده است بنا بر اين اهميت برگزاري اينچنين همايشهايي در سالجاري بسيار است.
/111
انتهای پیام/